AUTOINZERCE - Autoinzerce - bazar a inzerce veteránů



Je nám líto, ale inzerát se již v bazaru nenachází.
Vypršela jeho platnost nebo byl smazán. Vyberte si z naší další nabídky inzerátů, kterou Vám bazar nabízí.


Archiv: Volvo V60 4WD, automat - [27. srpna 2020]


Prodám Volvo V60 4WD, automat. Černá metalická barva, interiér světlá kůže. Výkon 133 kW,nafta, najeto 113tis km. R.v. 2016, koupeno ve Volvo Průhonice. Záruka Volvo Selection do 17.10.2020.
Výbava: pohon 4x4, aut. převodovka, 6 rychlostních stupňů, 6x airbag, airbag řidiče, ABS, brzdový asistent, stabilizace podvozku (ESP), EDS, protiprokluzový systém kol (ASR), asistent rozjezdu do kopce (HSA), posilovač řízení, aut. klimatizace, nezávislé topení, nezávislé topení s čas. předehřívačem, tempomat, xenonové světlomety, denní svícení, LED denní svícení, alu kola, palubní počítač, příprava na satelitní navigaci, parkovací senzory zadní, senzor světel, senzor stěračů, nastavitelný volant, multifunkční volant, vyhřívaný volant, deaktivace airbagu spolujezdce, hands free, bluetooth, el. okna, el. přední okna, el. sklopná zrcátka, el. zrcátka, samostmívací zrcátka, startování tlačítkem, imobilizér, alarm, centrál dálkový, centrální zamykání, potahy kůže, isofix, kožené čalounění, vyhřívaná sedadla, výškově nastavitelná sedadla, senzor tlaku v pneumatikách, start-stop systém, USB, AUX, autorádio, venkovní teploměr, vyhřívaná zrcátka, dělená zadní sedadla, zadní stěrač.

 
© 2007-2024 Soukromá inzerce zdarma a bazar. Všechna práva vyhrazena.
EDITOVAT nebo SMAZAT inzerát bez registrace | Pravidla inzerce | Kontaktujte nás | RSS a služby | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů
Železniční modely | Eventaro - vytvoř si svou akci
Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů v systému Do Bazaru. Jakékoliv kopírování nebo jiné využívání obsahu inzerce Do Bazaru je zakázáno bez souhlasu provozovatele.

Do Bazaru hledáte také pod spojením inzerce zdarma na internetu. Dále také zájemci o automobily hledají inzerce aut všeho druhu. Maminky i tatínci hledají pro své děti mimibazar plný dětského oblečení i hraček. Fauna inzerce je zase určena všem milovníkům zvířat. Můžete zde inzerovat veškerá zvířata. Pro milovníky rychlých strojů a veteránů je určena česká motoinzerce (moto bazar) kde nakoupíte nové i ojeté motorky nebo jejich příslušenství. Náš bazar je určen pro širokou veřejnost, kdy soukromá inzerce a také z části komerční inzerce jsou zdarma. Máte možnost přidávat fotografie k Vašim inzerátům nebo je zviditelňovat pomocí SMS zpráv. Náš bazar můžete navštívit i přes internetovou adresu ebazoš kdy Vás přesměrujeme do našeho bazaru a naleznete tak u nás inzeráty zdarma. Staňte se také našim fanouškem na facebooku a získávejte výhody pro fanoušky profilu.

Slovenská verze inzercie Naše slovenská verze Bazár - inzercia zdarma, navštivte ji také.
0.04