AUTOINZERCE - Autoinzerce - bazar a inzerce veteránů



Je nám líto, ale inzerát se již v bazaru nenachází.
Vypršela jeho platnost nebo byl smazán. Vyberte si z naší další nabídky inzerátů, kterou Vám bazar nabízí.


Archiv: Prodám Chevrolet Captiva 4x4 2,0 VCDI (110kW/150k) - [9. září 2016]


Rok výroby: 2007
V provozu od: 06. 11. 2007
STK: do 03. 06. 2017
Najeto: 139 184 km
VIN: KL1CG26RJ7B147584
Palivo: nafta
Objem: 1 991 ccm
Výkon: 110 kW (150 koní)
Převodovka: manuální, 5 st.
Země původu: Česká republika
Karoserie: SUV
Barva: Silver (stříbrná metalíza)
Počet airbagů: 10
Počet míst: 7
Počet dveří: 5
Plní EURO 4
Výbava:
ABS, Airbagy - přední, boční, okenní, deaktivace airbagu spolujezdce Aktivní opěrky hlavy na sedadlech Automatická klimatizace Protiprokluzový systém kol (ASR) Asistent sjezdu z kopce Dálkové ovládání centrálního zamykání dveří Imobilizér Dešťový senzor Elektricky ovládaná okna vpředu a vzadu Sekvenční na straně řidiče- Elektricky ovládaná Vyhřívaná a sklopná vnější zpětná zrcátka v barvě karoserie Samo zatmívací zpětná zrcátko Integrované boční směrovky Chromované koncovky výfuků Plexi ofuky předních oken Imobilizér Odkládací schránka pod sedadlem spolujezdce Ochrana proti vybití akumulátoru Palubní počítač Zadní park. senzory Posilovač řízení s proměnlivým účinkem Přední mlhové světlomety Rádio s přehrávačem CD MP3-Ovládání na volantu 8 reproduktorů Integrovaná anténa Výškově nastavitelné sedadlo řidiče Bederní výztuha sedadla řidiče a spolujezdce Středová loketní opěrka vpředu a vzadu s odkládacím prostorem Střešní ližiny Světla pro denní svícení Senzor světel Výškově a podélně stavitelný volant v kůži Hlavice řadicí páky v kůži Polokožené sedačky Dekorační lišty v interiéru Disky kol 17´ALU – originál Ne havarované V původním lakování Po výměně: Rozvodů Spojky Revizi vstřiků.


 
© 2007-2024 Soukromá inzerce zdarma a bazar. Všechna práva vyhrazena.
EDITOVAT nebo SMAZAT inzerát bez registrace | Pravidla inzerce | Kontaktujte nás | RSS a služby | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů
Železniční modely | Eventaro - vytvoř si svou akci
Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů v systému Do Bazaru. Jakékoliv kopírování nebo jiné využívání obsahu inzerce Do Bazaru je zakázáno bez souhlasu provozovatele.

Do Bazaru hledáte také pod spojením inzerce zdarma na internetu. Dále také zájemci o automobily hledají inzerce aut všeho druhu. Maminky i tatínci hledají pro své děti mimibazar plný dětského oblečení i hraček. Fauna inzerce je zase určena všem milovníkům zvířat. Můžete zde inzerovat veškerá zvířata. Pro milovníky rychlých strojů a veteránů je určena česká motoinzerce (moto bazar) kde nakoupíte nové i ojeté motorky nebo jejich příslušenství. Náš bazar je určen pro širokou veřejnost, kdy soukromá inzerce a také z části komerční inzerce jsou zdarma. Máte možnost přidávat fotografie k Vašim inzerátům nebo je zviditelňovat pomocí SMS zpráv. Náš bazar můžete navštívit i přes internetovou adresu ebazoš kdy Vás přesměrujeme do našeho bazaru a naleznete tak u nás inzeráty zdarma. Staňte se také našim fanouškem na facebooku a získávejte výhody pro fanoušky profilu.

Slovenská verze inzercie Naše slovenská verze Bazár - inzercia zdarma, navštivte ji také.
0.04