AUTOINZERCE - Autoinzerce - bazar a inzerce veteránů



Je nám líto, ale inzerát se již v bazaru nenachází.
Vypršela jeho platnost nebo byl smazán. Vyberte si z naší další nabídky inzerátů, kterou Vám bazar nabízí.


Archiv: Land Rover Defender 110 STW 2.4 Expediční - obytné - [18. prosince 2017]


V provozu od 04.01.2012, stav perfektní, tachometr 121 800 km, objem 2 402 ccm, palivo nafta, výkon 90 KW, STK 07/2019, karoserie terénní kombi, počet míst 5, barva šedá metalíza
prodejní cena 1 399 949 Kč včetně DPH 21%, odpočet DPH.

Zakoupeno nové v ČR u autorizovaného prodejce Land Rover, první majitel, servisní historie, max. výbava, perfektní stav, nehavarované. V zimě nejeté. Mnoho profesionálních offroad úprav a doplňků. Zapsané v TP. Po kompletní údržbě (nové kříže, oleje, náplně, filtry) a T.P. Připravené na expedici.

Výbava: Uzávěry všech diferenciálů (3x). Profi vzduchový kompresor pod sedačkou spolujezdce. Pevnostní poolosy, koule, spojovačka, diferenciály. Zvýšený podvozek Heavy duty, zesílené tlumiče a pružiny. Přední ochranný rám ARB. Tažné zařízení 3 500 kg, Warm naviják se syntetickým lanem. Přední přídavné světla + přídavné světla pod střešním nosičem - expediční hliník nosnost cca 200 kg. Ochranné mřížky světel. Kompletní offroad krytí podvozku. Nové pneu BF Goodrich 50 km + další 4 ks. Zvýšené sání. Ochranné plechy přední kapoty a prahů.
Loketní schránka. Prodloužené pojezdy sedadla řidiče i spolujezdce. Sedačky Recaro. Klimatizace. Rádio s USB, 5x zásuvka 12V. Měnič 12/230V + nabíječka baterii. Přídavná baterie. Odpojovač baterií. Přídavné topení Webasto Air Top. Zabudovaný trezor. Demontovatelná lůžková úprava pro dvě osoby. Offroad kompresorová chladnička ENGEL MT45D 12/24/230V + výsuvná upevňovací sada. Dvouplotýnkový plynový vaříč + bomba. Vnitřní nádrž na cca 80l vody + venkovní sprcha. Markýza Fiama + velký autostan Foxwing. Offroad hever + držák + zámek. Ochranné sítě zavazadlového prostoru.


 
© 2007-2024 Soukromá inzerce zdarma a bazar. Všechna práva vyhrazena.
EDITOVAT nebo SMAZAT inzerát bez registrace | Pravidla inzerce | Kontaktujte nás | RSS a služby | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů
Železniční modely | Eventaro - vytvoř si svou akci
Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů v systému Do Bazaru. Jakékoliv kopírování nebo jiné využívání obsahu inzerce Do Bazaru je zakázáno bez souhlasu provozovatele.

Do Bazaru hledáte také pod spojením inzerce zdarma na internetu. Dále také zájemci o automobily hledají inzerce aut všeho druhu. Maminky i tatínci hledají pro své děti mimibazar plný dětského oblečení i hraček. Fauna inzerce je zase určena všem milovníkům zvířat. Můžete zde inzerovat veškerá zvířata. Pro milovníky rychlých strojů a veteránů je určena česká motoinzerce (moto bazar) kde nakoupíte nové i ojeté motorky nebo jejich příslušenství. Náš bazar je určen pro širokou veřejnost, kdy soukromá inzerce a také z části komerční inzerce jsou zdarma. Máte možnost přidávat fotografie k Vašim inzerátům nebo je zviditelňovat pomocí SMS zpráv. Náš bazar můžete navštívit i přes internetovou adresu ebazoš kdy Vás přesměrujeme do našeho bazaru a naleznete tak u nás inzeráty zdarma. Staňte se také našim fanouškem na facebooku a získávejte výhody pro fanoušky profilu.

Slovenská verze inzercie Naše slovenská verze Bazár - inzercia zdarma, navštivte ji také.
0.03