AUTOINZERCE - Autoinzerce - bazar a inzerce veteránů



Je nám líto, ale inzerát se již v bazaru nenachází.
Vypršela jeho platnost nebo byl smazán. Vyberte si z naší další nabídky inzerátů, kterou Vám bazar nabízí.


Archiv: Al kola R17 + zimní pneu - [22. listopadu 2020]


4x disky v pěkném stavu, rozměr 7,5J H2 R17 ET47, rozteč 114,3, středový otvor 67,1mm, SUV pneu Nokian zimní 235/65/R17,108V XL (cca 65%). Možno použít na většinu japonských a korejských značek Mazda, Honda, Toyota, Mitsubishi, Nissan, Suzuki, Hyundai, Kia a další ( použ. na Mazda CX7 )
Kontrétně např:
MAZDA: CX 7, CX 5, 3, 5, 6, 626, MPV, Premacy, MX-5, MX-6, Tribute.
HYUNDAI: Tuscon, ix20, ix35, i30, i40, iX55, Sonata, Sonica, Santa Fe, H100, Starex, Trajet, Grandeur, Coupe.
KIA: C´eed, Carnival, Sportage, Magentis, Venga.
MITSUBISHI: Space Gear, Grandis, Outlander, C Crosser, Pajero Pinin, Lancer 2,0 (JT), L300, L400.

 
© 2007-2024 Soukromá inzerce zdarma a bazar. Všechna práva vyhrazena.
EDITOVAT nebo SMAZAT inzerát bez registrace | Pravidla inzerce | Kontaktujte nás | RSS a služby | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů
Železniční modely | Eventaro - vytvoř si svou akci
Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů v systému Do Bazaru. Jakékoliv kopírování nebo jiné využívání obsahu inzerce Do Bazaru je zakázáno bez souhlasu provozovatele.

Do Bazaru hledáte také pod spojením inzerce zdarma na internetu. Dále také zájemci o automobily hledají inzerce aut všeho druhu. Maminky i tatínci hledají pro své děti mimibazar plný dětského oblečení i hraček. Fauna inzerce je zase určena všem milovníkům zvířat. Můžete zde inzerovat veškerá zvířata. Pro milovníky rychlých strojů a veteránů je určena česká motoinzerce (moto bazar) kde nakoupíte nové i ojeté motorky nebo jejich příslušenství. Náš bazar je určen pro širokou veřejnost, kdy soukromá inzerce a také z části komerční inzerce jsou zdarma. Máte možnost přidávat fotografie k Vašim inzerátům nebo je zviditelňovat pomocí SMS zpráv. Náš bazar můžete navštívit i přes internetovou adresu ebazoš kdy Vás přesměrujeme do našeho bazaru a naleznete tak u nás inzeráty zdarma. Staňte se také našim fanouškem na facebooku a získávejte výhody pro fanoušky profilu.

Slovenská verze inzercie Naše slovenská verze Bazár - inzercia zdarma, navštivte ji také.
0.04